Хотел Феста Чамкория
Боровец
Хотел Феста Чамкория се намира в к.к. Боровец, сред красотата на вековни борови гори, на около 1200 м от ски центъра на курорта и от началната станция на кабинковия лифт.

Местоположение: 2010 Боровец, общ. Самоков

Брой стаи: 10 луксозни апартаменти, 25 малки апартаменти и 16 студия.

В стаите: централно отопление и климатизация, оборудвани с бани с вана или душ-кабина, сешоар, телефон, кабелна телевизия, плазмени телевизори, мини-бар и тераса с прекрасна гледка. Луксозните апартаменти се състоят от 2 отделни стаи – дневна с мека мебел и спалня, баните са с вани. В стандартните апартаменти и студията има обособен кът с мека мебел, който е отделен от спалнята с въртящо се ТВ пано.

Ресторанти и барове: Основен ресторант – с капацитет 100 места.
Лоби бар – с капацитет 30 места.
Нощен бар – с капацитет 60 места.

Спорт и рекреация: закрит басейн, сауна, фитнес. На разположение на гостите е и СПА център с балнеология и разнообразие от масажи и физиотерапия.

Хотелът предлага още: сейфове на рецепция, обмяна на валута, пране и гладене, фризьорски салон, ски гардероб и ски работилница (през зимата), транспорт до ски лифта (през зимата).

Конферентни зали: една зала с капацитет 100 места, подходя за организиране на различни видове мероприятия, семинари и обучения.

Интернет: безплатен Wi-Fi достъп в лобито на хотела.

За децата: детска градина.

Домашни любимци: не се разрешават.

Безплатно ползване на: закрит басейн, фитнес и транспорт до ски лифта от 10 до 15ч. (през зимата).

Хотелът работи: целогодишно.