Хотел Мусала
Боровец
Хотел Мусала е разположен в близост до центъра на курорта Боровец, на самата писта сред гора от старинни смърчове и ели.

Местоположение: 2010 Боровец, общ. Самоков

Брой стаи: 34 двойни стаи и 6 апартамента.

В стаите: две единични легла или спалня, работен кът с бюро и стол, телевизор, минибар, телефон, интернет, място за почивка с удобен фотьойл и масичка, баня с вана или душ и сешоар, възможност за допълнително легло. Всички стаи са с тераси.
Апартаментите в хотела са със самостоятелна спалня и всекидневна с приятен кът за почивка, шкаф за телевизор, бюро и стол, кът за четене с разтегателен диван, бар с хладилник и подходящи прибори.

Ресторанти и барове: Ресторант - класически ресторант с капацитет до 100 места, предлага специалитети и традиционни ястия от българската и интернационална кухня,  подбрани вина и качествени напитки сред уютна обстановка и панорамна гледка.
Лоби бар - с капацитет 30 места, комфортна и уединена атмосфера, приятна музика, богата колекция от напитки и коктейли.
Пиано бар - с капацитет 40 места, атмосфера съчетана с хубава музика и чаша добро питие.
Заведение за бързо хранене - с капацитет до 90 места.

Спорт и рекреация: вътрешен басейн, билярд, велосипеди под наем.
Хотелът предлага и голям СПА център, разполагащ с парна баня, лакониум, сауна и леден кът, фитнес зала, релакс зона, голямо масажно отделение, в което са обособени – масаж топли камъни, хидро масаж, класически масаж и др.

Хотелът предлага още: сейфове на рецепция, обмяна на валута (през зимата), магазин, пране и гладене, лекар на повикване, скиорна за ски екипировка под наем и ски гардероб за собствени принадлежности (през зимата), открит и закрит охраняем паркинг.

Конферентни зали: хотелът разполога с общо 3 зали:
* Зала 1 - разположена на партера на хотела, с капацитет максимум 100 места при театрална подребда и 50 места при подредба тип класна стая;
* Зала 2 - разположена на мецанина, с капацитет максимум 35 места при театрална подредба и 30 места при подредба тип класна стая;
* Зала 3 - разположена на партера на хотела, с капацитет 30 места при театрална подредба и 20 места при подредба тип квадрат.
Залите са подходящи за успешното провеждане на различни видове мероприятия, конференции, бизнес срещи, семинари и кафе паузи към тях. Оборудвани са с мултимедия, екран, клип борд, професионално видео обслужване и озвучаване, бизнес услуги като принтиране, сканиране, факс услуги и т.н.

Интернет: безплатен Wi-Fi достъп в лобито на хотела и кабелен интернет по стаите.

За децата: кът с електронни игри и джаги.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: басейн, интернет, открит паркинг и ски гардероб за собствени принадлежности (през зимата).

Хотелът работи: целогодишно.

Допълнителна информация: към хотела има малък параклис.