Апартхотел Камелия
Пампорово
Хотелът е разположен непосредствено до една от най-атрактивните ски писти в Пампорово и в близост от пет пешеходни минути до ски писта Студенец.

Местоположение: 4870 Пампорово, обл. Смолян.

Брой стаи: общо 124: едноспални, двуспални и триспални апартаменти.

В стаите: Апартхотел Камелия предлага настаняване в луксозно обзаведени апартаменти с отделни спални и всекидневни с функциониращи камини, напълно оборудван кухненски бокс (хладилник, микровълнова фурна, котлон, кана за затопляне на вода, кафе машина, прибори, посуда), свързан с всекидневна (трапезна маса със столове) и холен кът с разтегателен диван, телевизор, интернет, телефон, дъска за гладене, баня с душ кабина.

Ресторанти и барове: Ресторант - на ваше разположение могат да бъдат уединени сепарета за вашата бизнес среща или интимни разговори в основен ресторант със 150 места, Механа с 28 места и BBQ с 30 места - отделна от основната сграда с открита тераса..
Лоби бар - ще ви очарова с класическа мека мебел и топлина. Тук ще изпитате истинско удоволствие да изпиете любимата си напитка с приятели около зоната за билярд.

Спорт и рекреация: Спа център - сауна, парна баня, джакузи, фитнес.

Хотелът предлага още: сейфове на рецепция, тенис на маса, билярд, ски оборудване и учител, трансфер от и до летище - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Апартхотелът разполага с конферентна зала с капацитет 100 места, подходяща за бизнес срещи, конференции, презентации и др.

Интернет: безплатен безжичен по стаите.

За децата: зала за игри, открит детски кът.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: модерно оборудван фитнес салон, ски гардероб за собствено ски оборудване, интернет и паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.