Спа Хотел Свети Никола
Сандански
Спа Хотел Свети Никола е разположен в подножието на Пирин планина в самия център на гр. Сандански , отдалечен на 160 км. от София и 130 км. от Солун.

Местоположение: 2800 Сандански, обл. Благоевград, ул. Македония №1

Брой стаи: 63 двойни стаи, 21 единични стаи и 7 апартамента.

В стаите: спалня или две отделни легла, баня с душкабина или вана, телевизор, телефон, минибар.

Ресторанти и барове: Ресторант - разполага с капацитет 100 места като предлага традиционни ястия от българската, балканска и интернационална кухня, както и отбрана селекция вина.
Таверна Дионисос - това заведение е в гръцки стил с богата музикална програма и разнообразна кухня. То ще задоволи и най-капризните любители на гръцките специалитети и класическото бозуки.
Пиано бар - разполага с капацитет от 80 места и предлага комфортна и приятна обстановка с разнообразна и атрактивна музикална програма.
Снек бар с винен салон - той е с капацитет 100 места и тераса със 150 места. Предлага богат асортимент от сладоледи, торти, пици, салати собствено производство, а във винения салон може да опитате специални селекции вина и различни специалитети.

Спорт и рекреация: закрит басейн с джакузи и минерална вода, фитнес, тераса за слънчеви бани, парна баня, римска баня, солариум, сауна.

Хотелът предлага още: казино, козметик, фризьор, маникюрист, масажи, терапии за тяло и лице, водни терапии - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Хотелът разполага с 2 конферентни зали, подходящи за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и други.

Интернет: безплатен безжичен във фоайето на хотела и по стаите.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: закрит басейн с минерална вода и охраняем паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.

Допълнителна информация: СПА Хотел Свети Никола, гр. Сандански печели годишната награда на БХРА за Тризвезден градски хотел на 2009г.