Парк Хотел Сънрайз
Банско
Парк и СПА Хотел Сънрайз Банско е разположен само на няколко минути от началната станция на ски лифта и предлага невероятна гледка към Пирин планина.

Местоположение: 2770 Банско, обл. Благоевград

Брой стаи: 57 различни по големина и разпределение апартаменти.

В стаите: спалня, разтегателна мека мебел, кухненски кът с хладилник, телефон, телевизор, кабелен интернет достъп, баня с душ или вана и сешоар, индививуален сейф (в някои от стаите), тераса.

Ресторанти и барове: Ресторант, Лоби бар и Барбекю.

Спорт и рекреация: билярд, джаги и електронни игри.
На разположение на гостите е СПА Центърът на хотела, разпологащ с вътрешен басейн, парна баня, сауна, джакузи, солариум, стая за релакс, фитнес и център за масажи и терапии за цялото тяло.

Хотелът предлага още: сейфове на рецепция, пералня, медицински услуги, стая за багаж, подземен паркинг, гардероб за собствена ски екипировка и транспорт до началната станция на ски лифта (през зимата), транспорт и трансфери от и до летище София.

Конферентни зали: една зала с капацитет до 80 места, подходящо оборудвана за провеждане на бизнес срещи, конференции и семинари и съпътстващите протоколни прояви като кафе паузи, коктейли, работни обеди, официални вечери, гала вечери, приеми и балове.

Интернет: безплатен Wi-Fi достъп в лобито на хотел, оборудван интернет кът с компютри срещу допълнително заплащане и кабелен интернет по стаите срещу допълнително заплащане.

За децата: детска част в басейна, стая с електронни игри и джаги.

Домашни любимци: не се разрешават.

Безплатно ползване на: вътрешен басейн, сауна, парна баня, фитнес, транспорт до началната станция на ски лифта.

Хотелът работи: целогодишно.