Комплекс Ивановите къщи *** - Описание

Комплекс Ивановите къщи в Трявна - oписание от Почивка планина

"Ивановите къщи” се намират на 800м надморска височина в с. Престой на 4км. от гр. Трявна. Тяхното месторазположение предлага условие за отдих през всички сезони на годината.

Местоположение: с. Престой, общ. Трявна

Изхранване: RO

Брой стаи в Комплекс Ивановите къщи: 2 къщи

В стаите: Всяка къща се включва 4 спални със собствен санитарен възел и дневен тракт.

На първи етаж е разположен напълно обзаведен кухненски бокс включващ хладилник, котлони,фурна, микровълнова печка, миална машина, кафе машина, както и необходимата посуда за приготвянето и сервирането на храна и напитки. Трапезарията и дневната са обзаведени с маса за хранене на 10 човека, диван, телевизор. Също така и  една спалня със собствен санитарен възел.
На втори етаж са разположени три спални със собствен санитарен възел. Едната от тях е с допълнителен разтегателен диван. Всяка къща разполага с камина и веранда с ратанова мебел за вашето сутрешно кафе.


Ресторанти и барове: Mехана за 20 човека с напълно обзаведена кухненска част (хладилник, котлони, фурна, кафе машина както и необходимата посуда за приготвянето и сервирането на храна и напитки). Механата разполага с камина и озвучителна система.

Спорт и рекреация: Сауна и джакузи.

Комплекс Ивановите къщи предлага още: маса за масаж- възможност за поръчка на различни видове масажи от специалист рехабилитатор с дългогодишен стаж, външен басейн, маси за релакс, барбекю, паркинг, ютии и маси за гладене

За децата: детска стая за игра, детска площадка.

Домашни любимци: не са разрешени.

Безплатно ползване на: сауна, джакузи, стая за игра, детска площадка.

Комплекс Ивановите къщи работи: целогодишно.

RO - без храна
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря
AI - всичко включено
UAI - всичко включено с вносни напитки