Хотел Комплимент *** - Описание

Хотел Комплимент в Трявна - oписание от Почивка планина

Независимо дали търсите спокойно място за почивка или имате нужда да се съсредоточите върху работата си, хотел „Комплимент“ е подходящо място за вас.

Местоположение: Трявна, ул. Петко Р. Славейков №30 А

Изхранване: RO, BB

В стаите: Двойна стая с едно голямо легло и стаи с по две двойни легла. Всяка една от тях разполага със собствен работен кът и високоскоростен интернет. Баните са обзаведени с вкус и оборудвани с всичко необходимо.
Единичната стая в хотела предлага перфектни условия за почивка и работа.Със собствен работен кът и високоскоростен интернет. Баните са обзаведени с вкус и оборудвани с всичко необходимо.
 Апартаментът е подходящ за почивка със семейството – игри, разговори и за работа – удобна маса, достатъчно светлина, високоскоростен интернет.Банята е функционална и заредена с всичко необходимо.

Ресторанти и барове: Ресторантът  се намира на 20 м от хотела. Зидана камина с тревненска дърворезба осигурява топлина и подклажда веселото настроение на нашите гости. Ресторантът предлага традиционни български ястия, приготвени с пресни продукти и дъхави подправки, характерни за този регион.
Лоби барът е с изчистена и  модерна визия, кафето – силно и ароматно, алкохолните напитки – маркови. Лоби барът на хотел „Комплимент“ е удобното място да изчакате приятелите си, за да тръгнете на разходка из Трявна.
Шекерджийница - Кафето на пясък, поднесено в керамични чашки, с бяло сладко и изпито бавно е традиция в Трявна.

Хотел Комплимент предлага още: гладене и пране, сейф, игри /шах, табла, карти/ и мини бар- срещу заплащане

Интернет: високоскоростен интернет.

Безплатно ползване на: високоскоростен интернет.

Хотел Комплимент работи: целогодишно.

RO - без храна
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря
AI - всичко включено
UAI - всичко включено с вносни напитки